konferenssegling i häftiga miljöer

Konferens till havs - avslappnat, professionellt och effektivt

Segling för företag

Drömresan med företaget

Poseidon Cruises arrangerar marina konferenser i världen, boka här. Res till främmande land och njut av exotiska smakupplevelser, kristallklara vatten och en varm välkomnande sol. För en weekendkonferens på 3-4 dagar är Europa lättillgängligt och finns det mer tid så är Västindien helt underbart. Vi samarbetar med några av världens bästa charterbåtsföretag och rederier och ordnar allt runt din konferensresa – från flygresor, transfer, hotell och middagar till rutt och konferensplanering. Inget är för stort eller för litet.

Segling för det mindre företaget

För er som inte är så många, upp till 10 personer, och som vill ha ett par dagars inspirerande konferens någonstans i Europa, (exempelvis Grekland, Turkiet eller Kroatien). Segla själva eller boka med skeppare, kock och värd/-inna. Ni flyger från Sverige på morgonen och landar vid lunch. Buss tar er till marinan där besättningen väntar. Redan samma eftermiddag seglar ni iväg för att anlända i solnedgången till er första natthamn. Kvällen är given och en glad natt kan börja. En konferens på en segelbåt ger er unika möjligheter till att bygga ett väl fungerande lag. Alla deltar i segling, navigation och matlagning – dessutom är det också tidseffektivt. Ni får gott om tid att arbeta 6 timmar eller mer per dag, men samtidigt också tid för sol, bad och avkoppling.

Segling för det större företaget

Vad sägs om en segelskuta i Kroatien eller Turkiet, en stor katamaran i Grekland eller flera mindre båtar så att ni kan kappsegla? Besättningen seglar båten, lagar maten, ordnar förfriskningar och tar hand om er så att ni kan fokusera på arbetet. Liva upp dagen med spännande vattensporter, kulturrika utflykter eller sköna strandhugg med underbara middagar.
Medelhavet väntar, det är bara att kliva ombord.

Hurtigruten – världen vackraste konferensresa

En konferens med Hurtigruten lovar en perfekt miljö för kreativa möten och fantastiska upplevelser. Vad sägs om späckhuggare utanför relingen, vikingagillen, hundspann, höga fjäll och trånga fjordar eller nykokta ”kongekrabber” under midnattssolen. En eller flera dagar, kort eller lång sträcka, nordlig eller sydlig rutt, ni väljer själva hur länge ni vill stanna ombord. Totalt tar det 6 dagar från Bergen till Kirkenes, men ni beställer själva hur många dagar ni vill vara ombord. Bra konferenslokaler och alla tekniska faciliteter finns ombord. Så nära men ändå så exotiskt!

Lugn och ro för företaget med kanalbåt

Glid sakta fram genom ett bedårande och inspirerande landskap. Välj mellan exempelvis Frankrike, Belgien, Holland, Tyskland, Irland eller Italien för en lugn och skön resa med äventyret väntande runt nästa krök. Gör en utflykt på cykel till någon liten pittoresk by och handla färska råvaror till middagen och en flaska av det lokala vinet. Båtarna är bekväma och ni bor i rymliga dubbelhytter med egen dusch/WC. Kanalbåten kör du enkelt själv och inga förkunskaper behövs.

För det ljuva livet

Söker ni exklusivitet och bästa service, kanske en resa med styrelsen eller ledningsgruppen? Segla i fantastiska Västindien med full besättning bestående av skeppare, värdinna och gourmetkock. Kasta ankaret utanför en öde ö mitt i det turkosa havet och arbeta helt ostört. Med högsta möjliga servicenivå kan ni i lugn och ro fokusera på arbetet och vill ni koppla av så befinner ni er redan i paradiset.

Storkonferens med eget segelfartyg för 50-150 gäster

Vi kan erbjuda ett helt eget segelfartyg för det stora sällskapet (går även att hyra ett antal hytter ombord). Med lång framförhållning går det att hyra t.ex. Star Clipper eller Royal Clipper för 3, 4 eller 7 dagar, exklusivt för er grupp. Ni kan vara upp till 200-220 ombord (150-160 på Star Clipper/Star Flyer). Utsökt mat, fantastisk service, omväxlande aktiviteter och bra konferensmöjligheter finns ombord. På kvällarna bjuds det på under

Konferens på ett stort kryssningsfartyg

De stora rederierna är experter på logistik, service, mat, underhållning och aktiviteter, allt bäddat för en effektiv konferens. Ombord finns moderna, fräscha och effektiva konferenslokaler. Ni har hotellet med er, slipper tidsödande transporter och kan koncentrera er på arbete, team-building, avkoppling och härliga måltider. Nästa morgon vaknar ni upp i en ny fantastisk miljö – väldigt stimulerande och en god investering!

Ni är välkommen med er förfrågan  så tar vi fram ett förslag till er nästa konferensresa på det stora blå.

Gruppresa kryssning på Star Flyer i Medelhavet

Hitta din resa hos Poseidon Cruises

Checklista som kan vara bra att fundera över innan du hör av dig till oss:

  • När på året vill du resa?
  • Hur länge kan och vill du vara borta?
  • Hur många resenärer blir ni?
  • Om du vill boka boende – vilken standard?
  • Vill du kombinera restyp, ex. segling med hotell?
  • Vill du boka transfer, eller kanske en hyrbil?
  • Vill du gå på evenemang, ex. sport eller teater?
  • Behöver du marktransport, ex. tåg?

Ring eller maila oss så hjälper vi dig