Flodkryssningar

Flodkryssningar

Flodkryssningar

Vi samarbetar sedan många år med de mest välrenommerade rederierna som alla har ett stort utbud av flodkryssningar:

AMA Waterways är ett amerikanskt rederi har flodkryssningar i Europa, men även i Afrika och Sydostasien. Rederiet är ett av de absolut bästa inom flodkryssning med moderna fartyg och högsta kvalitet på mat, dryck, service, underhållning och aktiviteter. Ombord erbjuds det helpension med alla drycker till middagen. Varje dag görs ett eller flera stopp och många gånger ingår en eller ett par utflykter i resans pris. Fartygen är små och tar endast ca 100-150 gäster i lyxiga dubbelhytter eller sviter, med eller utan balkong. Alla Europas floder finns på programmet liksom kryssning i Asien på floden Mekong genom Laos, Kambodja och Vietnam. I Afrika kan du kryssa på Zambesi-floden kombinerat med ett par nätter på safari i Sydafrika och/eller Tanzania. Nytt för 2020 är en spännande kryssning på Nilen.

CroisiEurope, 40 år och störst på flodkryssningar i Europa med en flotta på totalt 41 fartyg. CroisiEurope erbjuder kryssningar på franska floder, floderna Po och Venedig i Italien, Spanien & Portugal och alla större floder i Europa som Donau, Rhen, Mosel. Mer exotiska destinationer inkluderar Mekong, Peru och Volga i Ryssland. Ett annorlunda alternativ är kustkryssning i Adriatiska havet utmed Kroatiens och Montenegro’s kuster samt från Neapel. För dig som vill var på en mindre båt finns 6 moderna flodbåtar som endast tar 24 gäster i 12 dubbelhytter med högsta standard, service och komfort ombord. Du kan välja mellan flodbåtar i Borgogne, Alsace, Provence, Champagne, Garonne och Loire. Någon utflykt ingår vanligtvis men fullständiga utflyktspaket kan beställas innan avresa. Cyklar för egna upptäckter till lands finns med ombord.

European Waterways erbjuder exklusiva hotelpråmar för max 20 personer på ett urval av Europas bästa vattenvägar i bl.a Frankrike, Holland, Italien, Skottland, England, Irland. Du bor mycket bekvämt ombord och servicenivån är mycket hög, med all gourmet mat, kvalitetsviner och drinkar inkluderat i priset. Servicenivån är mycket hög och varje båt har en egen färdledare som arrangerar dagliga utflykter utmed kanalerna till vingårdar, slott, byar och städer. Cyklar finns ombord för egna upptäckter vid stoppen. Besättning ombord består av kapten, kock, färdledare och värdinna/servitör. Ni bor i smakfullt inredd dubbelhytt eller svit med luftkonditionering och alla bekvämligheter.

Hitta din resa hos Poseidon Cruises

Checklista som kan vara bra att fundera över innan du hör av dig till oss:

  • När på året vill du resa?
  • Hur länge kan och vill du vara borta?
  • Hur många resenärer blir ni?
  • Om du vill boka boende – vilken standard?
  • Vill du kombinera restyp, ex. segling med hotell?
  • Vill du boka transfer, eller kanske en hyrbil?
  • Vill du gå på evenemang, ex. sport eller teater?
  • Behöver du marktransport, ex. tåg?

Ring eller maila oss så hjälper vi dig