Segelkryssning

Drömmen om segling i Maldivernas magiska övärld

7 nätter

Drömmen om segling i Maldivernas magiska övärld

fr. 10.700:-
per person / del I dubbelhytt

Seglingkryssning med besättning - flexibla datum

Gör en drömsegling med katamaran i Maldivernas magiska övärld. Med över 1000 korallöar bildar Maldiverna en perfekt destination för ö-hoppning, på en höjd av endast 1-2 meter över Indiska Oceanens böljande vatten. Njut av gnistrande sandstränder, vackra laguner och färgstarka korallrev som bjuder på ett magnifikt marint liv. Naturälskaren inom dig kommer frodas bland det tropiska landskapen och svajande palmerna. Upplev exceptionell dykning tillsammans med ofarliga valhajar, havssköldpaddor, geckoödlor och sjöstjärnor. 

Ombord på en katamaran kan du njuta av en lyxig premium hytt och femstjärnig service från besättningen. Det är ett perfekt sätt att varva ner efter en dag full av nya intryck och härliga äventyr. 

 

 

Beskrivning av resan

Resan börjar med ombordstigning i Hulhumale-lagunen vid lunchtid. Första dagen är fokuset på att koppla av, träffa besättningen och bo sig in på katamaranen. Ni kommer besöka Eyboodhoo Lagoon för bad och sedan en gemensam middag tillsammans på båten. Dagen efter börjar äventyren på riktigt. Ni besöker Sand Bank (även kallad Sexy Beach) som är en fantastisk sandbank med puderliknande vit sand. Här finns det chansen att låna en kajak från båten eller varför inte snorklingutrustning för resans första snorkling. Redan på kvällskvisten finns chansen för mer snorkling när ni anländer till Bodukashihura, ön som är omgiven av korallrev. 

När seglingen fortsätter kommer ni få chansen att besöka den så kallade juvelen Meerufenfushi, den privata ön Dhiggiri, ett dykcenter i Sand Bank (Ranveli Resort) och den unika byn Guraidhoo Island med mera. Dagarna kommer spenderas i vattnet där det finns chans att simma bland mantarockor och sköldpaddor genom antingen snorkling eller dykning. 

I byarna får ni uppleva kulturen genom att shoppa i lokala souvenirbutiker och höra historier från lokalbefolkningen. I Daghetti får ni inte missa de enorma banyanträdet som har varit befolkningens stolthet i många hundra år och är en del av byns historia. 

Maldivernas skönhet kommer följa med dig långt efter att resan tagit slut. Det är någonting speciellt med de turkosa vattnet, de orörda lagunerna och det rika djurlivet som du får upptäcka på en ösafari i Indiska Oceanen. Tidigt förmiddag tar en båt er tillbaka till Male’international airport för hemfärd. Drömmen om att segla i Maldiverna har äntligen gått i uppfyllelse!

Avresa segelkryssning på söndagar året runt.

Video

Priser och villkor

Del i dubbelhytt fr 10 700 kr

Enkelhytt fr 16 100 kr

 

Pris inkl:

 • Måltider och drycker: Helpension, frukost, lunch och middag, dock kan tiderna variera utefter vad som passar rutten och ankomst till ankringsplatsen. Dryckespaket varierar efter destination. Information finns på hemsidan och finns detaljerad i offerten.
 • Dryck: Vatten, te och kaffe är inkluderat i alla måltider. Läsk och alkoholhaltig dryck som bordsvin och lokala aperitifs (rom och fruktjuice) tillkommer på priset och kan betalas ombord.
 • Snacks: Under eftermiddagen serveras te/kaffe och kakor.
 • Sängkläder: Två uppsättningar lakan, handdukar och beach handdukar per hytt och vecka.
 • Vattensporter: Snorklingsutrustning, kajak och SUP finns ombord
 • Städning: De allmänna ytorna städas av besättningen men ej hytterna.
 • Luftkonditionering: Hytterna har luftkonditionering mellan mellan kl. 8.00-22.00 varje dag. De stängs av under natten för att undvika att de stör. Hytterna förbli svala, luckor kan öppnas och det finns fläktar i hytterna.

Tillkommer:

 • Destinationsavgift ca 2500-3000 kr (obligatorisk)

Frivilliga tillägg:

 • Flyg
 • Transfers flygplats–bas tur/retur
 • Drycker
 • Utflyktspaket ca 120 Euro
 • Ev. reseförsäkring

Vid beställning faktureras handpenning, 25% av resans totalpris

Slutbetalning, 75% av resans totalpris betalas senast 45 dagar före avresa

För denna resa gäller SRF/Poseidon Cruises Resevillkor

Vi rekommenderar alla kunder att teckna kompletterande rese- och/eller avbeställningsförsäkring. Fråga oss om mer information.

Praktisk info

För att kunna resa på denna resa behöver du:

 • Pass, giltigt 6 månader efter kryssningen avslutats

Kontrollera din destinations krav innan du bokar eller kontakta oss for mer information. 

Poseidon Cruises har ställt lagstadgad resegaranti enligt Lagen om Paketresor.

Om svenska UD skulle avråda från resor till ett visst resmål har du som resenär rätt till avbokning mot full återbetalning. För att du ska ha rätt till avbokning krävs att man med säkerhet kan konstatera att resmålet påverkas vid den tidpunkt som resan genomförs. Eftersom en avrådan tas bort så snart läget bedöms vara mindre osäkert kan du inte avboka en resa som ligger för långt fram i tiden. Vi följer SRF:s rekommendation att tillåta kostnadsfri avbokning på grund av UD’s avrådan inom 14 dagar före avresan. Om avresan ligger längre fram i tiden gäller vanliga avbokningsvillkor och betalningsvillkor. Väljer du att avvakta med betalningen förfaller avtalet och därmed rätt till återbetalning vid inställning.

Vad ingår ingår i paketet?

 • Boende i luftkonditionerad (från 08.00 till 22.00) dubbel standardhytt med eget badrum
 • Helpension (frukost, lunch, middag) med dryck (vatten - te - kaffe och juice till frukost)
 • Service av besättningen: 2 personer (kapten, steward/kock)
 • 2 uppsättningar sängkläder, handdukar och strandhanddukar per person/vecka
 • Förbrukningsmaterial för yachten (diesel, bränsle och vatten)
 • Försäkring för yachten och passagerarna
 • Vattensporter ombord: snorklingsutrustning och havskajak

Vad ingår inte i paketet?

 • Destinationsavgift (obligatorisk): ca 2500-3000 kr, betalas i förskott
 • Drycker: läsk & alkoholhaltiga drycker
 • Utlägg av personlig karaktär

Vi finns här för att hjälpa dig

Behöver du komma i kontakt för en offert, bokning eller fråga? Fyll i formuläret, så hörs vi snart.

Andra har också tittat på: