Segling med skeppare till en fin strand, res med Poseidon Cruises

Segla med skeppare (och/eller kock)

SEGLA MED SKEPPARE - FYLL I SAMTLIGA SÖKFÖLT I SÖKMOTORN OVAN.

Njutning rakt igenom

Koppla av och njut av seglingen med förvissning att du alltid hamnar i rätt lunchvik och i den bästa kvällshamnen. Sök på resa i sökmotorn ovan genom att fylla i samtliga fält, eller kontakta oss här. Våra skeppare är alla erfarna och välutbildade med stor lokalkännedom. Du kan delta i seglingen så mycket du själv vill och har goda chanser att utveckla din egen färdighet. Många väljer skeppare även om man är erfaren, speciellt i tropiska farvatten där det kan vara både svårt och kännas osäkert att hitta in mellan öar och korallrev. Se också skepparen som en guide som bor i landet och kan öarna utan och innan. Du får på köpet en helt annan upplevelse och lär känna områdets natur och kultur på ett annorlunda och djupare sätt.

Väljer ni att ha en kock ombord får ni den maximala avkopplingen – ni kan koncentrera er på att ha semester och samtidigt bli serverade alla måltider ombord. Det kan, speciellt i tropiska områden, vara svårt att själv förstå sig på alla råvaror och handla och förvara mat som håller sig i klimatet. Våra kockar är därför lokala och professionella så att ni även får prova på landets lokala matvaror och kultur.

Varför ska man segla med skeppare?

Att ha med en erfaren skeppare under en, några eller alla dagar, är ett fantastiskt sätt att få tillgång till unik kunskap om seglingsområdet.
Skepparen är också ett utmärkt alternativ om ni är osäkra på om era seglingskunskaper räcker till, eller om det är en båt ni känner er osäkra att hantera eller helt enkelt för att bara kunna slappna av till fullo. Har ni barn ombord så ger det även en annan trygghet och möjlighet för er vuxna att göra andra saker än att hålla rätt på både segling och barn – samtidigt som ni får mer tid att umgås tillsammans.

Varför ska man segla med kock?

Det kan vara skönt att slippa matlagningen ombord och även att få prova på nya matupplevelser. En kock eller kocka har ofta stor erfarenhet av lokala råvaror, typiska maträtter och lokala affärer och marknader. I tropiska farvatten äter många av våra gäster nästan alla måltider ombord – i Medelhavet äter de flesta middagar iland. Med en kock ombord kan ni koppla av och njuta och få mer tid tillsammans före, under och efter måltiderna.

Var kan vi segla?

Möjlighet att hyra skeppare finns på samtliga baser runt om i världen. Vid ankomst pratar ni ihop er med skepparen för att göra upp en plan för hur ni vill att er rutt ska se ut, baserat på era önskemål. Här är skepparen en enorm tillgång eftersom han/hon känner till områdets alla gömda vikar och okända stränder.

Säkert, bekvämt och en chans att uppleva mer än om du kör på egen hand.

BOKA NU.

segling med skeppare kan gå till stående öar

Hitta din resa hos Poseidon Cruises

Checklista som kan vara bra att fundera över innan du hör av dig till oss:

  • När på året vill du resa?
  • Hur länge kan och vill du vara borta?
  • Hur många resenärer blir ni?
  • Om du vill boka boende – vilken standard?
  • Vill du kombinera restyp, ex. segling med hotell?
  • Vill du boka transfer, eller kanske en hyrbil?
  • Vill du gå på evenemang, ex. sport eller teater?
  • Behöver du marktransport, ex. tåg?

Ring eller maila oss så hjälper vi dig