Dream Yacht Charter

Flotta över hela världen

År 2000 grundades Dream Yacht Charter på Seychellerna av Loic Bonnet. Idag är rederiet en av världens ledande charteroperatörer. Från att bara erbjuda 6 båtar på Seychellerna, har dem idag över 1000 båtar på över 50 fantastiska destinationer. Dream Yacht Charter öppnar upp världen för dig med resor till Karibien, Indiska Oceanen, Bahamas, Stilla Havet, Amerika, Asien och Medelhavet. Passionen för segling och äventyr fortsätter driva rederiet framåt genom att ständigt hitta nya innovativa destinationer och platser för alla resenärer. 

Dream Yacht Charter erbjuder flera olika tjänster vilket gör det möjligt att skapa just din drömsemester. Hyr din egna båt och segla själv, med tillägg av skeppare och besättning om man vill. Ta del av ett brett utbud av segelkryssningar ombord på en katamaran. Här ingår premium hytter och helpension i priset. Utöver dessa alternativ erbjuder rederiet båtar för långtidshyra, motorkatamaraner och affärsresor. Om du har frågor om båtägande kan du vända dig till deras konsulter som gärna svarar på dina frågor, erbjuder expertis och råd för att skräddarsy en lösning just för dig.

Dream Yacht Charter jobbar ständigt med att ta sitt ansvar inom hållbarhetsfrågor. De deltar i globala städningar av kuster och stränder för att hålla destinationerna så rena som möjligt. I deras bas i Australien har dem dessutom över de senaste 10 åren erhållit ett ECO certifikat som är utfärdat av Eco Tourism Australia. 

Med eller utan erfarenhet av att vara på vattnet, öppnar Dream Yacht Charter upp dörrarna för just dig att segla ut i det blå! Det utlovas oöverträffad kundservice och ett brinnande passion för havet. 

Sedan februari 2017 är Poseidon Travel AB ett dotterbolag till Dream Yacht Charter och representerar koncernen på den Skandinaviska marknaden.

Hitta din resa hos Poseidon Cruises

Checklista som kan vara bra att fundera över innan du hör av dig till oss:

  • När på året vill du resa?
  • Hur länge kan och vill du vara borta?
  • Hur många resenärer blir ni?
  • Om du vill boka boende – vilken standard?
  • Vill du kombinera restyp, ex. segling med hotell?
  • Vill du boka transfer, eller kanske en hyrbil?
  • Vill du gå på evenemang, ex. sport eller teater?
  • Behöver du marktransport, ex. tåg?

Ring eller maila oss så hjälper vi dig