Dream Yacht Charter

Flotta över hela världen

År 2000 grundades Dream Yacht Charter på Seychellerna av Loic Bonnet. Idag är rederiet en av världens ledande charter operatörer. Från att endast erbjuda 6 båtar på Seychellerna, har de idag över 900 båtar på över 50 fantastiska destinationer. Dream Yacht Charter öppnar upp världen för dig med resor till hela världen. Passionen för segling och äventyr fortsätter driva rederiet framåt genom att ständigt hitta nya innovativa destinationer och platser för alla resenärer. 

Dream Yacht Charter erbjuder flera olika charteralternativ vilket gör det möjligt att skapa just din drömsemester. Hyr och segla själv eller segla med med skeppare och värdinna/kock om du bara vill koppla av och njuta fullt ut.  Dream Yacht Charter erbjuder även segelkryssningar där du hyr en hytt ombord på en större katamaran med besättning som tar hand om segling och måltider. Här ingår premium hytter och helpension i priset. Utöver dessa alternativ erbjuder rederiet båtar för långtidshyra. 

Dream Yacht Charter har över finns på   förstklassiga destinationer i världen – alltifrån Medelhavet, Indiska Oceanien och Karibien med flera platser.

Dream Yacht Charter jobbar ständigt med att ta sitt ansvar inom hållbarhetsfrågor. De deltar i globala städningar av kuster och stränder för att hålla destinationerna så rena som möjligt. I deras bas i Australien har dem dessutom över de senaste 10 åren erhållit ett ECO certifikat som är utfärdat av Eco Tourism Australia. 

Med eller utan erfarenhet av att vara på vattnet, öppnar Dream Yacht Charter upp dörrarna för just dig att segla ut på det blå!  

Video

Hitta din resa hos Poseidon Cruises

Checklista som kan vara bra att fundera över innan du hör av dig till oss:

  • När på året vill du resa?
  • Hur länge kan och vill du vara borta?
  • Hur många resenärer blir ni?
  • Om du vill boka boende – vilken standard?
  • Vill du kombinera restyp, ex. segling med hotell?
  • Vill du boka transfer, eller kanske en hyrbil?
  • Vill du gå på evenemang, ex. sport eller teater?
  • Behöver du marktransport, ex. tåg?

Ring eller maila oss så hjälper vi dig