Trygghet, erfarenhet, kompetens – Poseidon Cruises

Poseidon Cruises har 40 års erfarenhet av seglingsresor, kanalresor och kryssningar på alla världens farvatten. Våra medarbetare är ute och reser för att lära oss mer om nya områden, ser på nya fartyg, besöka nya baser samt ibland även följer med som färdledare på våra temaresor/gruppresor. Denna erfarenhet får du som kund alltid tillgång till, vi kan ge dig personliga tips och råd oavsett vart du reser med oss.

För att ge dig den bästa tänkbara service, prioriterar vi även att kontinuerligt fortbilda oss genom studieresor, kurser och utbildningar inom resebranschen.
Poseidon Cruises AB är medlemmar i SRF Svenska Resebyråföreningen vilket bl.a innebär att vi tillämpar SRF:s Villkor för paketresor, som reglerar vårt ansvar vid ändringar av avtalet, avtalets upphörande, fel och brister etc. Dessa villkor gäller endast om du köpt en paketresa d.v.s. bokat flyg och båthyra/kryssning genom oss.

Väljer du att boka din paketresa genom oss kan du känna dig trygg vi gör allt för att dina förväntningar skall uppfyllas med god marginal!

Resevillkor

Det är varje resenärs skyldighet att ta del av våra resevillkor. För resan gäller Svenska Resebyråföreningens och Poseidon Cruises allmänna och särskilda resevillkor för paketresor.
Från den 1/8 2018 gäller ny lag och nya resevillkor, se här

Bra information för dig som resenär
Poseidon Cruises AB är medlem i SRF – Svenska Resebyråföreningen och följer våra Resevillkor. På SRF’s hemsida finns bra information samlad för dig som skall resa, bl.a om pass- och visum, regler för flygresor, regler för resa till USA, UD’s rekommendationer, EU-regler etc. Läs mer här.

Resegaranti
Poseidon Cruises AB har ställt lagstadgad resegaranti.

Köper ni en paketresa är det viktigt att resebyrån har ställt resegaranti på ett korrekt sätt. Resegarantilagen skyddar resenärer mot förluster när den resa de köpt ställs in eller avbryts vanligtvis p.g.a att reseföretaget sätts i konkurs. Vårt råd är alltid att kontakta Kammarkollegiet och säkerställa att resebyrån har fullföljt sina åtaganden. På deras hemsida finner du mer information www.kammarkollegiet.se Telefon 08-700 08 00.

Boknings- och serviceavgifter