Långkryssning Söderhavet, Franska Polynesien, Huahine med turkost vatten och tropiska temperaturer

Kryssning i Söderhavet

Kryssning Söderhavet

Söderhavet - ett (kryssnings-)paradis med autentisk atmosfär och vild skönhet

Välkommen till några av jordklotets mest exotiska och spännande farvatten. Söderhavet och Australien/Nya Zeeland. I det gigantiska området från Hawaii i norr till Australien i söder ligger många vackra och orörda ögrupper, redo att ta emot resenärer som vill upptäcka Stilla Havet på egen köl. Boka här, hitta aktuella erbjudanden här eller scrolla längre ner på sidan för att hitta aktuella tillgängliga resor.

Kryssning – Tahiti, Society Islands, Söderhavet

Det är egentligen endast med båt som man verkligen kan upptäcka Sällskapsöarna i Franska Polynesien. Captain James Cook som upptäckte öarna gav dem dess namn efter den vänliga och gästfria befolkningen, samma värme och generositet möter du även idag. Boka här.

Kryssning – Huahine, Society Islands, Söderhavet

Huahine har behållt sin autentiska atmosfär och vilda skönhet. Detta oupptäckta paradis är känt för sin gästvänlighet och charmiga spontanitet. Den bäst bevarade, magiska och mystiska ön. Och en del av dess charm är sällsyntheten av turister. Boka här.

Kryssning – Raiatea, Society Islands, Söderhavet

Raiatea är den största av Leeward Islands och dess kustlinje består av många djupa vikar. Det heliga templet, marae Taputapuatea, är beläget på ön. Dedikerat till guden Oro och platsen för heliga ritualer. Som det största och äldsta marae i sällskapsöarna, samlades här kungarna från alla öar. Boka här.

Kryssning – Taha’a, Society Islands, Söderhavet

Taha’a delar samma magnifika lagun tillsammans med sin större granne, Raiatea. Dess kustlinje är bruten av vikar som skär djupt in i den tropiska vegetationen. På ön finns flera vaniljplantager. 80% av all polynesisk vanilj växer på Taha’a. Besök på en vanilplantage och en pärlfarm är fascinerande upplevelser. Boka här.

Kryssning – Bora Bora, Society Islands, Söderhavet

Bora Bora förtjänar verkligen namnet Söderhavets Pärla. Som ett paradis reser sig ön från en turkos lagun mitt i den blå oceanen. Den världskända, mytiska ön som kombinerar berg, dalar och korallrev med lagunen och som räknas som en av världens finaste med dess palett av färger och ljus som inspirerar till fantasi och drömmar. Öns silhuett kännetecknas av tre berg. Boka här.

Kryssning – Moorea, Society Islands, Söderhavet

Älskad av seglare, Moorea’s är otroligt vackert och för många visionen av paradiset. Hit reser man gärna och längtar tillbaka igen och igen. Boka här.

Magiska palmer och tropisk miljö på kryssning eller segling i Söderhavet

Hitta din resa hos Poseidon Cruises

Checklista som kan vara bra att fundera över innan du hör av dig till oss:

  • När på året vill du resa?
  • Hur länge kan och vill du vara borta?
  • Hur många resenärer blir ni?
  • Om du vill boka boende – vilken standard?
  • Vill du kombinera restyp, ex. segling med hotell?
  • Vill du boka transfer, eller kanske en hyrbil?
  • Vill du gå på evenemang, ex. sport eller teater?
  • Behöver du marktransport, ex. tåg?

Ring eller maila oss så hjälper vi dig