Kryssning över Atlanten

Kryssningar över hela världen

Kryssning

Hitta din kryssning med Poseidon Cruises

Poseidon Cruises representerar alla ledande rederier som kryssar över hela världen – så har du ett resmål som du vill uppleva genom kryssning, tveka inte att skriva till oss och boka här. Vi har en unik kompetens då vi valt att endast sälja marina resor – och detta har vi gjort i 40 år. Vi lägger mycket tid på att besöka och kryssa med alla rederier och fartyg som våra kunder reser med. Under de senaste åren har vi också gjort ett stort antal gruppresor där vi själva är med som reseledare. Därmed får vi mycket djup personlig kunskap om de olika alternativen och kan guida dig rätt i valet av rederi, fartyg och destination.Valen är många och det kan ibland vara svårt för dig att välja. Fundera på vad som är viktigast för dig; faciliteter ombord, bekvämlighet, mat och dryck, aktiviteter, servicenivå, destination eller storlek på fartyg.Vår unika kunskap gör av vi helt säkert kan hjälpa dig att välja rätt, oavsett om du vill ha en prisvärd kryssning för hela familjen, en expeditionskryssning till Antarktis eller en kryssning på ett stort segelfartyg.

Nedan får du exempel på rederier, resterande rederier hittar du här, längst ner på sidan hittar du aktuella resor, och här hittar du aktuella erbjudanden. Destinationerna inkluderar bland annat Karibien, Nord- och Sydamerika, Norra Europa och Söderhavet – givetvis har vi även långkryssningar.

Kryssning / Segling med Star Clippers

Här reser du som på film. Läs mer om rederiet på denna länk: Star Clippers. Om du vill se vilka aktuella erbjudanden som finns så klickar du här. Om du vill boka direkt, fråga oss eller planera seglingen/kryssningen med Star Clippers kan du kontakta oss här.

Kryssning med Norwegian Cruise Line

Här kryssar du i högsta standard till unika resmål som Antarktisk och Alaska, men även vanligare resmål. Läsa mer om rederiet på denna länk: Norwegian Cruise Line. Om du vill se vilka aktuella erbjudanden som finns så klickar du här. Om du vill boka direkt, fråga oss eller planera kryssningen med NCL kan du kontakta oss här.

Kryssning med Celebrity Cruises

Bli hänförd av den höga standarden och exceptionella personliga servicen som Celebrity Cruises gång på gång får priser för. Läsa mer om rederiet på denna länk: Norwegian Cruise Line. Om du vill se vilka aktuella erbjudanden som finns så klickar du här. Om du vill boka direkt, fråga oss eller planera kryssningen med NCL kan du kontakta oss här.

Fortsätt scrolla neråt för aktuella resor, eller klicka här för aktuella erbjudanden.

Silversea kryssning

Hitta din resa hos Poseidon Cruises

Checklista som kan vara bra att fundera över innan du hör av dig till oss:

  • När på året vill du resa?
  • Hur länge kan och vill du vara borta?
  • Hur många resenärer blir ni?
  • Om du vill boka boende – vilken standard?
  • Vill du kombinera restyp, ex. segling med hotell?
  • Vill du boka transfer, eller kanske en hyrbil?
  • Vill du gå på evenemang, ex. sport eller teater?
  • Behöver du marktransport, ex. tåg?

Ring eller maila oss så hjälper vi dig