segelkryssning med Poseidon Cruises

Segelkryssning med skeppare och kock/värd

segelkryssning - fyll i alla fält i sökmotorn ovan

Segelkryssning

Känner du inte för att hyra en egen båt, eller föredrar du att dela båt med andra men vill ha tryggheten med en skeppare och service ombord? Då är segelkryssning eller cabin charter ett perfekt alternativ för dig. För att få specifika exempel, fortsätt då läs, eller sök direkt ovan i sökmotorn, glöm inte att fylla i alla fält. Du kan även kontakta oss angående detta.

Segelkryssning i Kroatien

I Kroatien har vi under sommaren ett antal båtar som varje vecka seglar med skeppare ombord. Du reser ensam eller tar med en vän och får en egen hytt på båten som är 40-50 fot och tar 6-8 gäster ombord. Din skeppare kan seglingsområdet och har planerat en trevlig rutt. Flygresa, transfer samt frukost och lunch ingår. Ombord hjälper man till med alla sysslor från segling (efter förmåga) till matlagning och förtöjning.

Du kan boka våra segelkryssningar i Kroatien här eller fylla i Kroatien och resterande fält i sökmotorn ovan.

Segelkryssning i övriga världen

I övriga världen har vi ett stort antal större båtar, ofta katamaraner ca 50-80 fot med plats för 8-20 gäster samt skeppare och kock (och på de största båtarna även deckhand) som ansvarar för segling och mat ombord. Du bokar en egen hytt för 1-2 personer och njuter hela dagarna av nya öar, upplevelser och blir serverad härlig mat och dryck. Helpension ingår, i vissa fall även drycker. Seglingarna är på 4, 5, 7 eller 10-11 dagar i bl.a. Korsika, Bahamas, Kuba, Jungfruöarna, St Martin, Martinique, Grenada, Thailand, Bali, Maldiverna, Mauritius, Seychellerna och Tahiti. Låt äventyret börja!

Segla cabin charter i Tortola , Seychellerna , KorsikaTahiti

Prisexempel per person inkl segelkryssning i del i dubbelhytt med helpension, vin till måltider ombord, cash box och vattensporter:

Seychellerna fr ca 15 000 kr

Medelhavet fr ca 17 000 kr

Söderhavet/Tahiti fr ca  11 000 kr

I samband med bokning lämnar vi gärna förslag på flyg och hotellvistelse innan/efter din segelkryssning enligt önskemål – kontakta oss här.

” Tack så jättemycket för all hjälp i mer än 1.5 år, något jag aldrig kommer att glömma. Ni har gjort ett kanonjobb. Jag kommer att rekommendera er varmt till vänner och familj. Ett stort tack!” Jonas A

Hitta din resa hos Poseidon Cruises

Checklista som kan vara bra att fundera över innan du hör av dig till oss:

  • När på året vill du resa?
  • Hur länge kan och vill du vara borta?
  • Hur många resenärer blir ni?
  • Om du vill boka boende – vilken standard?
  • Vill du kombinera restyp, ex. segling med hotell?
  • Vill du boka transfer, eller kanske en hyrbil?
  • Vill du gå på evenemang, ex. sport eller teater?
  • Behöver du marktransport, ex. tåg?

Ring eller maila oss så hjälper vi dig