Paul Gauguin Cruises

Kryssning i Söderhavet

Paul Gauguin Cruises erbjuder det högst rankade kryssningsfartyget i hela södra Stilla Havet, m/s Paul Gauguin. Fartyget är designat för att utforska de mest orörda lagunerna tillsammans med en besättning av lokala tahitier som erbjuder genuin polynesisk gästfrihet. Ombord kan du njuta av lyxiga hytter med havsutsikt eller balkong, ett påkostat spa med signaturbehandlingar och gourmet mat i de eleganta restaurangerna. För din underhållning finns det utomhuspool, fitness center, en butik och lounge med livemusik. Dem pulserande tonerna är en perfekt introduktion till den Polynesiska kulturen.

Destinationerna bjuder på kristallblått vatten som du bara inte kan stå emot. Låna kajaker, paddleboards och dykutrustning från fartyget och ge dig ut på äventyr både under och över ytan. Besök Motu Mahana som är Paul Gauguin Cruises privata ö. Här väntas levande musik, mat och dryck såväl som deras exklusiva strandtillflyktsord i Bora Bora. 

Sedan 2019 är Paul Gauguin Cruises en del av Ponant familjen, en av världens främsta rederier för cruising ombord på mindre boutique fartyg.

Allmän information

 • Tahiti & Society Islands
 • Society Islands & Tuamotus
 • Cooköarna & Society Islands
 • Marquesas, Tuamotus & Society Islands
 • Fiji, Tonga, Cook & Society Islands
 • Fiji till Bali (och omvänd)
 • Society Islands & Tahiti
 • Islands of the Marquesas & Tuamotus 

Detta fartyg är designat specifikt för att kryssa genom det grunda delarna av södra Stilla Havet. Det är en dröm för småfartygskryssare. Med sin mindre storlek levererar m/s Paul Gauguin  resenärer till de mest intima och otillgängliga hamnarna där större fartygen inte tar sig fram. Med tre matställen, ett omfattande spa och femstjärnig service levereras lyx på silverfat. Sviterna och hytterna är nyinredda och rymliga. 70% erbjuder även en privat balkong.
Ombord berättar värdarna och värdinnorna, som själva kommer från Tahiti, historier om öarnas rika kulturarv och skönhet. 

Kapacitet: 330 gäster
Besättning: 217 internationella

Ca 70% av sviterna och hytterna har privata balkonger, och alla har havsutsikt, temperaturkontroll, queen size-säng (ett begränsat antal kan ha tvåbäddskonfiguration), badrum med badkar och dusch i full storlek, badrockar, tofflor, hårtork, TV, CD / DVD-spelare, personligt kassaskåp, kylskåp fyllt med läsk och mer. Det finns en rullstolsanpassad hytt, och utvalda hytter rymmer tre gäster.

Porthole stateroom, ca 19 kvm

Image with no description

Window stateroom, ca 19 kvm

Image with no description

Balcony stateroom cat D, ca 22 kvm (varav balkong ca 3,5 kvm)

Image with no description

 

Balcony stateroom cat C, ca 22 kvm (varav balkong ca 3,5 kvm)

Image with no description

 

Veranda stateroom, ca 28 kvm (varav balkong ca 5 kvm)

Image with no description

 

Veranda Suite, ca 33 kvm (varav balkong ca 4,5 kvm)

Image with no description

 

Grand Suite, ca 50 kvm (varav balkong ca 19 kvm)

Image with no description

 

Owners`s Suite, ca 50 kvm (varav balkong ca 7 kvm)

Image with no description

 

Country Club Casual, eller elegant resortkläder, är lämplig klädsel för alla kvällar ombord. En klänning, kjol eller byxor med blus eller tröja för damer. Byxor och skjortor med krage för herrar. Inga slipsar krävs, även om herrar kan välja att bära en kostym till kaptenens välkomstmottagning.

Eftersom länder runt om i världen lättar på testkraven för Covid-19, från och med den 9 september 2022, kommer Paul Gauguin Cruises inte längre att kräva Covid-19-testning före ombordstigning.

Företaget kommer att fortsätta att kräva att alla gäster har genomfört en fullständig vaccination. Gästerna måste visa upp sitt giltiga vaccinationsbevis och sitt ifyllda hälsofrågeformulär, som de kommer att ha fått tillsammans med sina kryssningsdokument, vid incheckningen. Ett test är endast obligatoriskt om det krävs av lokala myndigheter. Gästerna kommer att ha möjlighet att göra testet ombord.

Öarna på Tahiti, från och med den 18 maj 2022, kräver inte längre Covid-19-tester för vaccinerade resenärer som avgår från Honolulu, Los Angeles, San Francisco, Seattle, Noumea och Auckland till Franska Polynesien. Individer med ett ifyllt vaccinationsschema är nu undantagna från kravet att ta ett antigen- eller RT-PCR-test före ankomst.

I händelse av att ett fall av covid upptäcks ombord kan karantänåtgärderna minskas beroende på fartygets läkares diagnos angående infektionsrisken. De som diagnostiseras med låg risk kommer inte längre automatiskt att behöva isolera sig och kommer att kunna delta i aktiviteter, utan under övervakning och i enlighet med instruktioner, för att säkerställa att alla ombord förblir säkra.

Men om risken ombord skulle öka kan fartygets kapten behöva återinföra mer omfattande åtgärder vad gäller tester, maskbärande och karantän. I samtliga fall kommer företaget att öka sina åtgärder till den nivå som krävs av besökta länder där de kan vara mer restriktiva.

Hitta din resa hos Poseidon Cruises

Checklista som kan vara bra att fundera över innan du hör av dig till oss:

 • När på året vill du resa?
 • Hur länge kan och vill du vara borta?
 • Hur många resenärer blir ni?
 • Om du vill boka boende – vilken standard?
 • Vill du kombinera restyp, ex. segling med hotell?
 • Vill du boka transfer, eller kanske en hyrbil?
 • Vill du gå på evenemang, ex. sport eller teater?
 • Behöver du marktransport, ex. tåg?

Ring eller maila oss så hjälper vi dig