SeaDream Yacht Club

Det är Yachting - inte kryssning

Utforska SeaDream Yacht Clubs värld i ditt eget tempo. Avslappnad, modern och personlig lyx. Med yachting vill rederiet förmedla känsla av frihet och yttersta service och kvalitet.

SeaDream Yacht Club är ett familjeägt företag som erbjuder en känsla av stil och komfort som är uppenbar från den minut då kaptenen välkomnar er ombord. Med ett max antal gäster på 112 och en besättning på 95 är det inte konstigt att det känns som att man var på sin egen privata yacht. Du äter när du själv vill och gör det du själv har lust till. Det mesta är inkluderat såsom champagne, drinkar och väl utvalda viner liksom utsökta gourmetmåltider och dricks. SeaDream I och SeaDream II är två identiska systerfartyg som påminner mer om stora och lyxiga privata yachter än kryssningsfartyg. Det finns ingen klädkod men snyggt och bekvämt utan några formella krav.

Systerfartygen SeaDream I och SeaDream II är mer luxuösa yachter än kryssningsfartyg. Ombord finns salong, flera barer och bibliotek samt inom- och utomhusrestaurang och pool med solsängar.

De eleganta båtarna går till mindre och mer intima båthamnar, många gånger med övernattning för att njuta av nattlivet i hamn.

This is yachting – enjoy the difference!

Video

2022 Travel + Leisure - Top 10 Best Intimate Ocean Cruise Lines#1 Best Boutique Cruise Line - 2023#1 Best Small Cruise Ship - 2023

SeaDream Yacht Club är all inclusive på en helt ny nivå. I priset ingår fir bar med ett brett urval av premium märken, prisbelönt gourmet mat, dricks, utrustning för divers vattensports aktiviteter, mountain bikes osv. Utmana nyfunna vänner på en runda golf i fartygets golfsimulator som erbjuder 30 av världens mest kända banor.

Njut av en sundowner i “Top Of The Yacht Bar” samtidigt som ni har 360 gradig utsikt över havet. SeaDream Spa är det ändå spa till havs som är medlem i “Thai Spa Association”, så varför inte njuta av en massage, eller två?

På SeaDream Yacht Club finns bara hytter med havsutsikt, så ta tillfället i akt att uppleva en verklig “once in a lifetime experience”!

– It’s yachting, not crusing!

Kataloger 2024-2026

” En fantastisk upplevelse, vilken service! Frukost, lunch o middagar i toppklass och bra viner men även med möjlighet att köpa upp sig till ett bättre vin om man önskade. Väldigt avslappnad atmosfär vid middagarna vilket vi upplevde som positivt. Vi kan absolut rekommendera Sea Dream!”

Stefan

 

 

Om fartygen

 • All Inclusive – oceanview hytter, gourmetmåltider, dricks, vin vid lunch och middag och så mycket mer
 • 5-stjärnig service – med bara max 112 gäster ombord och en besättning på 95, förbered dig på att bli bortskämd
 • 5-stjärnigt kök
 • Watersport Marina – plattform med möjlighet direkt till bad och vattenaktiviteter från båten
 • Fitness Center

Champagne and Caviar Splash™ Caribbean Voyages

Gästerna och besättningen firar med champagne och kaviar serverad iland följt av en beach barbeque, elegant serverad.

The SeaDream Wine Voyages

Middagar med vinmakare, vinprovningar, vinprovarkurser med internationella experter och besök på vackra, utvalda vingårdar.

Hitta din resa hos Poseidon Cruises

Checklista som kan vara bra att fundera över innan du hör av dig till oss:

 • När på året vill du resa?
 • Hur länge kan och vill du vara borta?
 • Hur många resenärer blir ni?
 • Om du vill boka boende – vilken standard?
 • Vill du kombinera restyp, ex. segling med hotell?
 • Vill du boka transfer, eller kanske en hyrbil?
 • Vill du gå på evenemang, ex. sport eller teater?
 • Behöver du marktransport, ex. tåg?

Ring eller maila oss så hjälper vi dig