Grupp & temaresor

Kryssning Köpenhamn-Barcelona med MSC Cruises

13 nätter

Kryssning Köpenhamn-Barcelona med MSC Cruises

fr. 21.900:-
per person / del I dubbelhytt

21 september - 04 oktober 2022

Förläng sommaren med en långkryssning mellan Köpenhamn och Barcelona – ett perfekt sätt att upptäcka många intressanta stopp i Tyskland, Belgien, Portugal och Spanien!

Beskrivning av resan

Förläng de behagliga temperaturerna efter en härlig sommar på en långkryssning med MSC Poesia från Köpenhamn till Medelhavet och Barcelona. Njut av många trevliga stopp, god mat och dryck, aktiviteter och underhållning ombord och en uppmärksam personal som gör allt för att vi ska trivas. Vi går ombord i Köpenhamn och lägger ut tidig kväll med kursen inställd söderut. Dag två angör vi  Warnemunde i Tyskland för ett dags stopp. Därefter följer en lugn och behaglig dag till havs där vi går vi genom Engelska kanalen på väg till Zeebrugge i Belgien där vi har en halvdag. Efter ytterligare en dag till havs där vi kan njuta av alla faciliteter ombord lägger vi till i den spanska staden Ferrol för utflykt till Santiago de Compostela, därefter angör vi Leixoes, Portugal.  I Lissabon, Portugal, har vi två hela dagar och en natt innan vi går in i Medelhavet och gör heldagsstopp de spanska städerna Cadiz, Malaga och Alicante. Sedan följer en dag i Palma på Mallorca innan vi anlöper vår slutdestination Barcelona kl 8 på morgonen den 4 oktober

Efter frukost checkar vi ut och med buss tar vi oss till flygplatsen för flyg åter till Skandinavien.

MSC Poesia är ett innovativt kryssningsfartyg med en elegant stil som förenar traditionellt hantverk och kreativ design. När du kliver ombord kommer du in i en värld av raffinerad komfort med eleganta hytter, många restauranger och barer, shower och underhållning, pooler, spa och gym.

Se video om fartyget här

 

Priser och villkor

Priser nedan avser del i dubbelhytt

 • Insideshytt, kategori Bella:  21 900 kr
 • Utsideshytt, kategori Fantastica:  24 900 kr
 • Balkonghytt, kategori Bella:  25 900 kr
 • Balkonghytt, kategori Fantastica:  27 800 kr
 • Enkelhytt på förfrågan

Vid beställning faktureras handpenning, 25% av resans totalpris Delbetalning, 25% av resans totalpris betalas senast 120 dagar före avresa Slutbetalning, 50% av resans totalpris betalas senast 45 dagar före avresa För denna resa gäller SRF/Poseidon Cruises Resevillkor Utöver dessa villkor gäller särskilda villkor för denna resa:

 • Vid avbeställning fram till 180 dagar före avresa debiteras 10% av resans pris
 • Vid avbeställning 181-90 dagar före avresa debiteras 25% av resans pris
 • Vi avbeställning 91-60 dagar före avresa debiteras 50% av resans pris
 • Vid avbeställning 59-30 dagar före avresa debiteras 75% av resans pris
 • Vid avbeställning 29-0 dagar före avresa debiteras 100% av resans pris

Vi rekommenderar alla kunder att teckna kompletterande rese- och/eller avbeställningsförsäkring. Fråga oss om mer information. Poseidon Cruises har ställt lagstadgad resegaranti enligt Lagen om Paketresor

Praktisk info

Om fartyget

MSC Poesia är ett trevligt fartyg som tar ca 3 500 passagerare. Interiören är elegant i lyxig marmor, inomhusvattenfall och dimmad belysning som ger känsla av ett premiumhotell. I den stora teatern presenteras olika typer av shower och det erbjuds även livemusik ombord, karaoke och nattklubb. I Casino Royal kan du prova spellyckan. På fartyget finns tre pooler, en utomhusbiograf vid poolen och jacuzzis. Fartyget har även ett välutrustat gym och Aurea Spa där du kan boka massage och andra skönhetsbehandlingar. Det finns ett utbud av olika sporter som tennisbana, shuffleboard och minigolf. Aktivitetsutbudet ombord kan variera men kan vara allt från matlagningskurser, vinprovning, danslektioner och föredrag om destinationerna vi lägger till vid med mera.

Hytter

Hytterna i MSC Poesia är smakfullt inredda med moderna och bekväma faciliteter. Välj insideshytt, utsideshytt eller balkonghytt. Hytterna har luftkonditionering, TV, säkerhetsskåp, minibar och Wi-fi (avgift tillkommer).

Maten ombord på MSC Poesia är till stor del inspirerad av medelhavet och Italien, men det finns också specialiteter från hela världen. Det finns två huvudrestauranger och en buffétrestaurang som ingår i din bokning. Huvudrestaurangerna Il Palladio och Le Fontane kan ta mer än 700 gäster vardera och har samma meny, och här kan gäster välja mellan två olika middagstider. Villa Pompeiana Cafeteria är buffétrestaurangen som är populär för frukost, lunch och middag och ingår också i din bokning. I buffén finns även en egen sektion med måltider för barn. Det finns flera specialrestauranger som kostar en extra avgift, och finns bland annat ett Steakhouse, en japansk teppanyaki-restaurang, sushibar, fransk bistro, lyxig skaldjursrestaurang, spansk tapasbar och orientalisk restaurang med stjärnkocken Jereme Leung. MSC Poesia stoltserar med ett stort barutbud och det finns många charmiga lounger att välja mellan framåt kvällen som serverar cocktails, fina viner, öl och andra spritsorter.

Mat och dryck ombord

I fartygets huvudrestauranger kan vi njuta av fantastiska måltider varje dag inspirerade av Italien. Menyerna byts ut dagligen vilket gör att utbudet av smaker och valmöjligheterna är många. Buffén håller öppet 20 timmar/dygn och erbjuder ett stort utbud av olika rätter där man kan se kockarna arbeta genom glasvägg mot restaurangen. Menyerna har utformats i samarbete med kockar med Michelinstjärnor. Gemensam middag i en av huvudrestaurangerna varje kväll. Middag är alltid A la carte, med ett stort urval förrätt, varmrätt och desserter. All mat ombord håller hög klass och de flesta specialbehov kan tillgodoses. För middag i någon av fartygets specialrestauranger tillkommer en kuvertavgift. Detta beställs ombord.  Bland specialrestauranger som finns ombord är Steakhouse, japansk teppanyakirestaurang, sushibar, skaldjursrestaurang, fransk bistro, spansk tapasbar och en orientalisk restaurang.

Dryckespaket Easy ingår i resans pris vilket innebär obegränsad mängd dryck prissatta upp till 6 EUR/5 USD. Njut av friheten att kunna släcka din törst när som helst med ett urval av husets vin per glas, fatöl (Heineken*), utvalda spritdrycker och cocktails, alkoholfria drinkar, läsk, juice per glas, mineralvatten på flaska och varma drycker (kaffe, espresso, cappuccino, café latte, varm choklad och te). Du kan använda detta erbjudandet i alla barer ombord, även självbetjäningsbuffén och restaurangerna, exklusive specialrestaurangerna.  *Ölmärket kan variera.

Bra att veta

Passet skall vara giltigt 6 månader efter hemkomst från destinationen samt ska vara oskadat.

Fullvaccinerade passagerare behöver inte lämna ett PCR test 48-96 timmar innan kryssningen startar.
Vid ombordstigning måste man tillhandahålla ett bevis på att man är fullvaccinerad.
Antigentest sker vid ombordstigning enligt standardprocedur.
PCR test kan fortfarande vara nödvändigt för nationella eller internationella mobilitetskrav: det är varje gästs ansvar att verifiera detta krav före avresa.

Att ta med

Solfaktor + 30, solglasögon, solhatt/keps, mindre väska/ryggsäck vid dagsutflykter.

Film om fartyget se här

 

Vad ingår ingår i paketet?

 • Flyg i ekonomiklass Stockholm/Göteborg-Köpenhamn
 • Transfer Köpenhamn flygplats-MSC Poesia
 • Helpension ombord
 • Easy dryckespaket
 • Utflykter x2
 • Hamnavgifter och skatter
 • Dricks
 • Transfer MSC Poesia-flygplats i Barcelona
 • Flyg Barcelona-Köpenhamn/Göteborg/Stockholm

Vad ingår inte i paketet?

 • Utflykter utanför programmet
 • Ej färdledning

Vi finns här för att hjälpa dig

Behöver du komma i kontakt för en offert, bokning eller fråga? Fyll i formuläret, så hörs vi snart.