Gouda Reseförsäkring

Vi har valt att samarbeta med Gouda Reseförsäkring som är en del av den norska försäkringskoncernen Gjensidige. Gjensidige har försäkrat liv, hälsa och andra värden sedan 1816. I Sverige är Gouda en av de ledande aktörerna på marknaden för såväl privat- som tjänstereseförsäkringar.

Avbeställningsförsäkring
I samband med att du köper din resa är det alltid bra att teckna en avbeställningsförsäkring så att du kan få dina pengar tillbaka om något plötsligt och oförutsett händer som hindrar dig från att resa. Med Goudas Avbeställningsförsäkring kan du försäkra dina flygbiljetter, kryssningen i Medelhavet eller hyran av din segelbåt. Du väljer helt själv!

Goudas Avbeställningsförsäkring försäkrar dina resekostnader och gäller helt utan självrisk. Försäkringen tecknas och betalas i samband med handpenning. Försäkringen kostar 5% i grundpremie. Tillval för Resans Syfte (6%) är en valmöjlighet om man önskar utöka sitt skydd.

Reseförsäkring
Varför ska du köpa en reseförsäkring när du redan har ett reseskydd i din hemförsäkring och kanske betalar med kort? Det finns många skäl, t.ex. att det mesta som händer på resmålet understiger självrisken i hemförsäkringens reseskydd. Men med Goudas “Komplement till hemförsäkringen” får du ersättning från första kronan – helt utan självrisk.

Goudas “Komplement till hemförsäkringen”
Goudas “Komplement till hemförsäkringen” är speciellt utformad för att komplettera din hemförsäkrings reseskydd. Det kan vara både svårt och dyrt att få hjälp om du skulle bli sjuk, bestulen eller om något annat otrevligt händer.

Goudas heltäckande “reseförsäkring”
För dig som inte har någon hemförsäkring, inte har ett reseskydd i din hemförsäkring eller om du ska vara borta i mer än 45 dagar. Ger ersättning exempelvis vid akuta sjukdomar, olycksfall, flyg- och bagageförsening.

Länkar
Broschyr Reseförsäkring upp till 70 år

Broschyr Seniorförsäkring för dig som fyllt 70 år

Fullständiga villkor 2010 Reseförsäkring 2016

Fullständiga villkor 2020 Seniorförsäkring 2016

Broschyr Avbeställningsförsäkring

Beräkna premie och beställ