Carnival Cruises

Om Carnival Cruise Lines

År 1972 grundades Carnival Cruise Lines. Visionen var att göra kryssning roligt för ?alla och överkomlig för alla. ?Idag är Carnival det största och mest erkända varumärket inom kryssningsbranschen som erbjuder en flotta på 22 “Fun Ships” – alla med otroliga funktioner och innovationer. Fartygen är uppdelade i sju fartygsklasser som erbjuder en mångfald av bekvämligheter. Varje fartyg är som en magnifik flytande resort med ett eget unikt tema vad gäller all inredning ombord – lounger, barer, restauranger etc.

Carnival erbjuder kryssningar från 3 till 16 dagar och seglar från 20 avresehamnar – 15 i USA. Förutom att besöka vackra platser i Karibien, Bahamas och Mexiko, finns det även kryssningar i Kanada, Alaska, Hawaii, Bermuda och Medelhavet – mer än 63 av världens vackraste resmål. Carnival fokuserar på kul, minnesvärda upplevelser och mervärde. Där begreppet värde inte bara begränsas till att erbjuda rimliga priser – det betyder även att ge gästerna en rolig kvalitetssemester som överstiger förväntningarna i alla avseenden. ??Carnival tilltalar en bred publik – för alla åldersgrupper, bakgrunder och intressen – med en mängd olika aktiviteter ombord och underhållning för alla. En kryssning med Carnival är det perfekta valet för människor i alla generationer som vill ha kul.

Carnival levererar kul och trevlig atmosfär ombord.?Carnival har förtjänat sin position som världens största och mest populära kryssningsrederi genom att erbjuda mer av kundens önskan av en semester – en mängd aktiviteter ombord i en kul och avslappnad atmosfär, tillsammans med spännande resmål – allt till ett all inclusive pris. Servicen från besättningen ombord gör att varje gäst känner sig speciell.

Under en vecka i maj kryssade jag med Carnivals fartyg Liberty med utgångshamn Miami med besök på några av pärlorna i Västra Karibien – Cozumel, Grand Cayman, Jamaica. Varje fartyg i flottan har ett tema – Liberty har konst & hantverk som präglar inredningen ombord, allt ifrån restauranger, barer, lounger etc. Utsideshytt med balkong är idealiskt i Karibien. Carnival har något för alla och passar alla åldrar, grupper, familjer, singlar. Efter att ha varit ombord på ett antal rederier så är några av mina intryck med Carnival;

Hög klass på mat och en bred meny att välja från i restaurangerna. Bufférestaurangen är öppen för frukost, lunch och middag på kvällen med ett stort utbud att välja mellan. Väldigt serviceinriktad personal ombord, allt från din hyttsteward till personalen i restaurangerna.

Utflyktsprogram för hela veckan ligger i hytten första dagen ochdet går på så sätt att planera i god tid. Utflykterna går även att boka i förväg hemifrån. Ett mycket brett och varierat program med utflykter för alla. Information hålls ombord för vissa destinationer – exempelvis shopping i Mexico. Jag deltog på flera av Carnivals utflykter och det fungerade smidigt och effektivt, välorganiserat.

Varje kväll ges en show ombord i den stora teatersalongen. Dans, musik, stand up etc. med en ny show varje kväll. Ombord på flera av fartygen finns en Seaside Theatre där det under öppen himmel visas filmer och ges konserter. Underhållning & aktiviteter erbjuds enligt program under alla dagarna.

Sammanfattningsvis så motsvarade eller översteg kryssningen med Carnival mina förväntningar. En välorganiserad kryssning, bra stämning ombord, hög klass på mat och ett fint utflyktsprogram. Tveka inte att höra av er till mig vid planer på en kryssning i Karibien eller på någon annan av våra destinationer, jag hjälper er med varm hand.

Om fartygen

23 Fun-Ships

Alla med olika karaktär/tema

Under dagarna finns det allt från en avslappnande behandling på Spa Carnival till sol & bad vid poolerna. ?För den äventyrliga, finns det stora Carnival Twister vattenrutschbana, roliga poolspel och även minigolf. För gäster som söker efter en lugnare avdelning så erbjuder många Carnival-fartyg Serenity, en avdelning endast för vuxna. ?På flera fartyg, finns även en stor Carnival Seaside Theatre för att se filmer och konserter.

 • Karibien
 • Bahamas
 • Mexiko
 • Alaska
 • Kanada
 • New England
 • Hawaii
 • Bermuda
 • Australien

Hitta din resa hos Poseidon Cruises

Checklista som kan vara bra att fundera över innan du hör av dig till oss:

 • När på året vill du resa?
 • Hur länge kan och vill du vara borta?
 • Hur många resenärer blir ni?
 • Om du vill boka boende – vilken standard?
 • Vill du kombinera restyp, ex. segling med hotell?
 • Vill du boka transfer, eller kanske en hyrbil?
 • Vill du gå på evenemang, ex. sport eller teater?
 • Behöver du marktransport, ex. tåg?

Ring eller maila oss så hjälper vi dig