Om Poseidon Cruises

Hos oss på Poseidon Cruises kan du köpa kryssningen, seglingen, lyx yacht med besättning eller kanalbåtsresan och få allt bokat. Och då menar vi allt: förutom själva upplevelsen ordnar vi med praktiska saker som flyg, hotell och busstransfer. Efter mer än 40 år till havs hjälper vi dig gärna vid mer komplexa resor till destinationer i hela världen. Vi arbetar efter devisen att du alltid ska kunna känna dig trygg oavsett var du ska, och att du alltid ska kunna vända dig till oss om du behöver hjälp på vägen dit. Det gäller både om ni reser på egen hand, vid bokning av temaresa eller företagsresa. Och en sak till - vi har varit där!

Stora äventyr med det lilla extra

Det har hänt en hel del inom båtchartern de senaste åren, så även hos oss på Poseidon Cruises. Du har kanske varit med på något av våra tidigare äventyr? På 80-talet seglade många skandinaver med våra Biancabåtar och under drygt tio år hade vi 90 båtar i drift från våra baser i Jugoslavien, Turkiet och St. Lucia. Vi hade också ett yacht-hotell i Marmaris och gjorde flera eskaderseglingar i samarbete med tidningarna På Kryss och Svenska Dagbladet.

Men, allt började förstås långt innan dess. Redan sommaren 1977 reste vi för första gången till Grekland, då som ett gäng studenter från Lund. Vi hyrde en båt för 14 dagars segling i Kykladerna. Väl på plats nere i hamnen möttes vi av en kille som meddelade att motorns backslag inte var i funktion … nåväl, efter några snabba lösningar och lite kreativitet kom vi ändå iväg och kunde hissa segel på vår Carter 33. Det var vår första resa ut i äventyret – och sedan blev det som det blev. Mer än 40 år senare står vi här, lite mer erfarna men fortfarande lika äventyrslystna och framför allt alltid lika glada att få hjälpa till att sätta ihop din drömresa. Kryssning, expeditioner, segling, gruppkryssning med färdledare, kanalbåt, konferensresan och lyx yachts med besättning.

Välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss

Lars Linderot Grundare, resekreatör och delägare
lars@poseidoncruises.se
042-37 40 01

Annette Sandqvist VD, resekreatör och delägare
annette@poseidoncruises.se
042-374002

Populära kryssningar just nu: